Fa imposibilul: cum sa te poti concentra mai bine si sa faci tot ce-ti propui

Ai foarte multe task-uri de făcut pe care chiar iti doresti sa le duci la bun sfarsit, dar simti ca obosesti repede si nu mai ai putere de concentrare? Desi esti tanar, simti ca uiti lucruri foarte repede? Atunci acest articol este pentru tine.

O memorie buna depinde foarte mult de vitalitatea si sanatatea creierului tau. Afla acum de la farm. Dr. Anca Pop care sunt lucrurile pe care le poti face pentru a-ti imbunatatii performantele si ce suplimente de memorie si concentrare iti recomanda.

  1. Stimuleaza-ti creierul cat mai mult– in momentul in care esti deja adult, creierul tau a creat deja milioane de legaturi neuronale ce te ajuta sa procesezi informatiile mult mai repede, sa rezolvi probleme cunoscute si sa duci la bun sfarsit anumite task-uri familiare cu usurinta. Dar daca nu-ti stimulezi creierul mereu cu lucruri noi, acesta nu mai are sansa sa se dezvolte. Astfel, este important sa incerci ceva nou si sa-ti dezvolti o noua abilitate cat mai des.
  2. Nu sari peste exercitiile fizice– exercitiile fizice te ajuta sa fii mai concentrat, avand in vedere ca acestea ajuta la oxigenarea creierului si reduce nivelul stresului din organism. De asemenea, efortul fizic stimuleaza aparitia de noi
  3. Dormi de ajuns- exista o mare diferenta intre orele de somn necesare pentru a functiona ok si orele necesare pentru a functiona la o capacitate cat mai buna. Lipsa somnului ne afecteaza creativitatea si posibilitatea de a rezolva anumite probleme cat mai usor. Pentru a fi mai concentrat a doua zi, este de preferat sa ai un program de dormit echilibrat, sa eviti televizoarele, tabletele, telefoanele mobile cu cel putin 30 de minute inainte de culcare si sa nu bei mai mult de o cafea pe zi.
  4. Fa-ti timp pentru prieteni– o viata activa din punct de vedere social, in care te distrezi si esti inconjurat de prieteni, are numeroase beneficii la nivel cognitiv, nu numai la nivel emotional.
  5. Ai grija la nivelul stresului– stresul este unul dintre cei mai mari dusmani ai creierului. Cu timpul, stresul cronic distruge celulele creierului si afecteaza hippocampusul, regiunea responsabila de crearea unor noi amintiri. Studiile asociaza stresul cu pierderile de memorie. Ca sa nu mai fi atat de stresat este important sa iti stabilesti un target realist, sa faci pauze de munca in timpul zilei, sa-ti gasesti un echilibru intre munca si timpul liber si sa eviti sa faci mai multe lucruri in acelasi timp.
  6. Incearca suplimente de memorie si concentraresuplimentul de memorie si concentrare recomandat de farm. Dr. Anca Pop este NADH, un compus ce iti imbunatateste memoria si puterea de concentrare, ce iti da mai multa energie si iti atenueaza starea de oboseala. Un singur comprimat de NEURERGIN, ce contine NADH, administrat zilnic iti asigura suplimentul de energie de care ai nevoie pentru intreaga zi, te ajuta sa iti imbunatatesti memoria si capacitatea de concentrare in mod natural.

Pentru a reusi sa faci cat mai multe lucruri intr-o zi  si sa te poti concentra mult mai bine, tine cont de sfaturile de mai sus si nu uita nici de suplimentele de memorie si concentrare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *