AC HELCOR S.R.L.
Str. Victor Babes nr. 50, Baia Mare
J24/2311/1993
RO 5142235
Tel: +4 0749 131 167
Email: contact@biosunline.ro

Program

Program telefon: L-V 09.00-16.30

Vom raspunde solicitarilor dvs. in cel mai scurt timp posibil (max. 24 h in zilele lucratoare si in prima zi lucratoare, daca mesajul a fost primit in zile nelucratoare sau sarbatori legale).

Trimite-ne un email

TERMENI SI CONDITII
Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.biosunline.ro operat de catre societatea AC HELCOR , cu sediul in Baia Mare, str. dr. Victor Babes, nr. 50, Maramures, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J24/2311/1993, cod fiscal RO 5142235. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala
Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris de la AC HELCOR constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Aceste pagini constituie o prezentare generală a gamei de produse şi servicii AC HELCOR distribuite în România.

AC HELCOR îşi rezervă dreptul de a modifica informaţiile ce figurează în prezentul site pe internet, mai ales pe cele referitoare la caracteristicile tehnice şi la preţuri, în orice moment, fără preaviz, ţinând cont de trăsătura interactivă a site-ului, fără ca modificările să presupună responsabilitatea AC HELCOR, a membrilor reţelei sale sau a angajaţilor săi.

Caracteristicile noilor produse prezentate pe site-ul www.biosunline.ro sunt cele existente la momentul redactării sau actualizării diferitelor pagini ale site-ului.

Plasarea unui hyperlink spre site-ul www.biosunline.ro necesită o autorizaţie prealabilă în scris de la AC HELCOR. Dacă doriţi să plasaţi un hyperlink spre site-ul nostru, trebuie prin urmare să contactaţi responsabilul site-ului AC HELCOR. AC HELCOR nu poate fi, în nici un caz, făcută responsabilă pentru punerea la dispoziţie a unor site-uri care fac obiectul unui hyperlink plecând de la site-ul www.biosunline.ro şi nu este responsabil, în nici un fel, privind conţinutul, produsele, serviciile, etc. disponibile pe aceste site-uri sau plecând de la aceste site-uri.

Dreptul de renuntare la cumparare

Politica de retur
Clientii care doresc returnarea integrala sau partiala a produselor comandate vor trimite, in termen de 14 zile de la data primirii comenzii, conform OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, o solicitare in acest sens prin email pe adresa: contact@biosunline.ro, specificand in acest email numarul comenzii, produsele, pe care doresc sa le returneze si contul bancar unde sa va plati contravaloarea produselor returnate (contul va fi furnizat exclusiv pentru comenzile platite ramburs). Pentru comenzile platite cu cardul, suma restituita va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare. Plata returului va fi realizata in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

Se va restitui numai contravaloarea produselor, pe care clientul doreste sa le returneze, fara a returna costul generat de livrarea produselor. Costul generat de expedierea produselor returnate va fi suportat integral de client.

In cazul in care o comanda care a inclus produse cadou este returnata partial, daca produsele pastrate nu intrunesc valoric, cantitativ sau calitativ conditiile respectivei campanii prin care se ofera produsul cadou, clientul are obligatia sa returneze si produsul cadou, integral si cu ambalaj nedeteriorat.

Clientii vor expedia produsele returnate pe adresa AC HELCOR S.R.L. str. Dr. Victor Babes nr. 50, Baia Mare, jud. Maramures. Produsele returnate trebuie sa fie intregi, cu ambalaj nedeteriorat. Dupa verificarea produselor returnate, Biosunline.ro va informa clientul cu privire la rezultatul verificarii. In cazul in care produsele returnate vor fi intacte, Biosunline.ro va proceda la rambursarea sumei aferente produsului sau produselor returnate. In caz contrar, Biosunline.ro va informa prin email clientul cu privire la motivul de nerestituire a contravalorii returului.

Această politica este valabila doar pentru persoanele fizice care comanda prin intermediul site-ului www.biosunline.ro