Despre Noi

Cu o experienta de peste 25 ani, compania AC HELCOR este deja un producator de medicamente cu prescriptie medicala si OTC de renume in domeniul medical si farmaceutic. Echipa noastra de cercetare este formata din specialisti, farmacisti, medici, biologi si chimisti care lucrează zi de zi pentru a descoperi cele mai non-intruzive, eficiente si naturale suplimente alimentare astfel incat tu sa fii in forma maxima in fiecare zi.

Divizia Vitamine si Suplimente alimentare Biosunline.ro a fost infiintata in urma cu 10 ani ca o linie de produse menite sa sustina sanatatea organismului. Acestea sunt  bazate pe extracte naturale de origine minerala, vegetala si animala – standardizate si sunt conditionate sub forma de comprimate si capsule, continand materii prime purificate, provenite din zone ecologice, controlate dupa rigori farmaceutice (care sunt mai inalte decat cele care vizeaza suplimentele alimentare de obicei).

Crezul si misiunea noastra

Credem ca sanatatea ar trebui sa fie accesibila fiecaruia dintre noi. De aceea, ne dorim ca tu sa poti avea grija de sanatatea ta in cele mai bune conditii:

  • prin acces liber la informatiile sigure venite din partea medicilor cercetatori cu experienta si
  • printr-o oferta accesibila de produse 100% naturale realizate la cele mai inalte standarde de performanta.

Astfel, misiunea noastra este de a pune la dispozitia ta medicamente sigure, eficiente si accesibile.

Credem in frumusetea interioara a omului si in puterea vindecatoare a naturii. Ca principiu, aceste remedii naturale, chiar daca sunt destinate intretinerii sanatatii, se axeaza mai ales pe suplimentarea dietei cu componentele  aflate in deficit in alimentatia curenta. Astfel, produsele Biosunline.ro sunt eficiente in ceea ce priveste reglarea unor functii vitale si stimularea sistemului imunitar, precum si sustinerea vitalitatii si a longevitatii organismului in diferite etape de viata.

Intra si tu in comunitatea noastra

Nu ne crezi? Incearcă si tu produsele noastre si vei beneficia de un plus de energie pentru sanatate!