Despre Noi

Cu o experiență de 25 ani, compania AC HELCOR este deja un producător de medicamente cu prescripție medicală și OTC de renume în domeniul medical și farmaceutic. Echipa noastră de cercetare este formată din specialiști, farmaciști, medici, biologi si chimiști care lucrează zi de zi pentru a descoperi cele mai non-intruzive, eficiente și naturale suplimente alimentare astfel încât tu să fii în formă maximă în fiecare zi.

Divizia Vitamine și Suplimente alimentare Biosunline.ro a fost înființată în urmă cu 10 ani ca o linie de produse menite să susțină sănătatea organismului. Acestea sunt  bazate pe extracte naturale de origine minerală, vegetală și animal – standardizate și sunt condiționate sub formă de comprimate și capsule, conținând materii prime purificate, provenite din zone ecologice, controlate după rigori farmaceutice (care sunt mai înalte decât cele care vizează suplimentele alimentare de obicei).

Crezul și misiunea noastră

Credem că sănătatea ar trebui să fie accesibilă fiecăruia dintre noi. De aceea, ne dorim ca tu să poți avea grijă de sănătatea ta în cele mai bune condiții:

  • prin acces liber la informațiile sigure venite din partea medicilor cercetători cu experiență și
  • printr-o ofertă accesibilă de produse 100% naturale realizate la cele mai înalte standarde de performanță.

Astfel, misiunea noastră este de a pune la dispoziția ta medicamente sigure, eficiente și accesibile.

Credem în frumusețea interioară a omului și în puterea vindecătoare a naturii. Ca principiu, aceste remedii naturale, chiar dacă sunt destinate întreținerii sănătății, se axează mai ales pe suplimentarea dietei cu componentele  aflate în deficit în alimentația curentă. Astfel, produsele Biosunline.ro sunt eficiente în ceea ce privește reglarea unor funcții vitale și stimularea sistemului imunitar, precum și susținerea vitalității și a longevității organismului în diferite etape de viață.

Intră și tu în comunitatea noastră

Nu ne crezi? Încearcă și tu produsele noastre și vei beneficia de un plus de energie pentru sănătate!