Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului www.biosunline.ro

Site-ul www.biosunline.ro este operat de societatea AC HELCOR, cu sediul in dr. Victor Babes, nr.50, Maramures, Baia Mare, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J24/165/1999.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe www.biosunline.ro ,utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii www.biosunline.ro in urmatoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea AC HELCOR si a tertilor cu carewww.biosunline.ro are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pewww.biosunline.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iarwww.biosunline.ro nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati fie prin intermediul formularului dedicat de contact , fie la adresa de email office@achelcor.ro sau sa ne scrieti la adresa: AC HELCOR str. Victor Babes nr. 50, Baia Mare.