Confidentialitate

Regulamentul General privind Protectia Datelor (RGDP/GDPR) este foarte important pentru noi.

Ne dorim sa procesam datele dumneavoastra cu caracter personal (nume si prenume, numere de telefon, adresa, e-mail) pentru a va contacta prin e-mail, newsletter, telefon, marketing sau alte materiale promotionale ce au ca subiect evenimentele si activitatea  Biosunline.

Folosirea/navigarea pe site-ul  www.biosunline.ro  de catre utilizatori reprezinta acceptul termenilor si conditiilor de utilizare care guverneaza relatia dintre utilizator si Biosunline.

Prelucrarea datelor personale

In ceea ce priveste datele dumneavoastra personale aveti posibilitatea  de a exercita oricare dintre urmatoarele drepturi, prin intermediul unei email trimis la adresa de email: office@achelcor.ro , urmand a da curs cererii dumneavoastra in cel mult 10 zile de la inregistrare:

Dreptul de acces la Datele cu Caracter Personal – dreptul de a obtine din partea Biosunline , o confirmare a faptului ca:

 • datele personale sunt sau nu prelucrate,
 • categoriile de date cu caracter personal vizate,
 • scopul prelucrarii,
 • destinatarii sau categoriile de destinatari carora datele cu caracter personal le-au fost sau urmează sa fie divulgate si
 • perioada pentru care se prelucreaza/stocheaza

Dreptul la rectificare asupra datelor – fiecare persoana poate cere rectificarea datelor inexacte.

Dreptul de a sterge datele prelucrate – aveti dreptul de a solicita stergerea datelor personale care va privesc, iar Biosunline are obligatia de a sterge aceste date cand exista unul din urmatoarele motive:

 • datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
 • va retrageti consimtamantul pe baza caruia are loc prelucrarea;
 • va opuneti prelucrarii;
 • datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
 • datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale ce ne revine.

Dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor dumneavoastra personale – aveti dreptul de a obtine din partea noastra restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal.

Dreptul la opozitie – reprezinta dreptul dumneavoastra de a va opune oricand, in mod gratuit, prelucarii datelor cu caracter personal.

Securitatea informatiilor si pastrarea datelor

AC HELCOR a adoptat masuri de siguranta tehnice, administrative si fizice pentru a preveni accesul, utilizarea sau divulgarea neautorizata a informatiilor clientilor pe care le colectam sau stocam. Datele se stocheaza in sistem IT, email si fizic.

AC HELCOR va pastra informatiile dvs, doar atata timp cat este necesar in scopuri stabilite in aceasta Politica de Confidentialitate.

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului www.biosunline.ro.

Datele vor fi pastrate in vederea crearii unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promotiile companiei sau despre orice alte promotii sau activitatii desfasurate prin orice mijloace de comunicare. Va asiguram ca datele personale nu vor fi trimise catre terti, prin vanzare sau dezvaluire.

Site-ul www.biosunline.ro este operat de societatea AC HELCOR, cu sediul in str. dr. Victor Babes, nr.50, Maramures, Baia Mare, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J24/165/1999.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe  www.biosunline.ro ,utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii www.biosunline.ro in urmatoarele scopuri:

 • Stabilirea contactului cu clientii;
 • Prelucrarea comenzilor;
 • Participarea la concursuri, promotii;
 • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
 • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea AC HELCOR si a tertilor cu care www.biosunline.ro are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe www.biosunline.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.  In momentul completarii datelor personale pe site-ul nostru, informatiile vor fi protejate atat offline cat si online.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar www.biosunline.ro nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati fie prin intermediul formularului dedicat de contact , fie la adresa de email office@achelcor.ro sau sa ne scrieti la adresa: AC HELCOR, str. Victor Babes nr. 50, Baia Mare.

Cititi si Politica de Cookies