Calitate

3-copy

Suplimentele alimentare sunt o parte integranta si utila a unui stil de viata modern. Calitatea se afla in centrul culturii organizationale a Biosunline si compania noastră este dedicata sa ofere consumatorilor sai tot ce e mai bun. Pentru a ne atinge scopul, peste 150 de profesionisti dedicati implementeaza toate principiile imbunatatirii continue pentru ca produsele noastre sa se conformeze rezultatelor celor mai noi cercetari medicale.

5

Avem experienta de peste 25 de ani in productia de medicamente si de peste 10 ani in productia de suplimente alimentare.

Produsele Biosunline sunt de productie autohtona pentru care folosim materii prime atent selectionate, indulcitori si arome din extracte naturale si sunt inregistrate, aprobate si avizate de Institutul National de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare (IBA), iar productia si procesele asociate se deruleaza in conformitate cu standardele sistemului de buna practica de fabricatie a medicamentelor GMP (Good Manufacturing Practice). Acesta garanteaza siguranta si calitatea inalta a produselor noastre.

 2

Productie standardizata

Produsele Biosunline iau nastere intr-o fabrica dotata cu toate spatiile, fluxul camerelor, peretii si instalatiile de ventilatie speciale necesare.

 4

Certificarea calitatii procesului de productie

Biosunline garanteaza managementul calitatii, adoptand ISO ca un sistem standard integrat si aplicand standardele sistemului de buna practica de fabricatie a medicamentelor – GMP (Good Manufacturing Practice) si la productia de vitamine si suplimente. ISO reprezinta precizia, in timp ce GMP reprezinta conformitatea. Zilnic se fac inregistrari pentru toate operatiunile procesului tehnologic, care certifica faptul ca produsele sunt conforme cu specificatiile.

1-copy

Controlul calitatii

Controlul calitatii se efectueaza in toate fazele proceselor de achizitie, productie, depozitare si distributie, pentru preintampinarea ca produsele noastre sa se abata de la performantele asteptate de catre beneficiar. Fiind naturale, acestea sunt mai sensibile decat produsele de sinteza chimica.

 6

Asigurarea permanenta a calitatii

Pentru ca ne dorim ca produsele noastre sa respecte standardele de calitate, asiguram inspectii interne regulate ce vizeaza indeplinirea standardelor atat pentru materiile prime si produsul finit, cat si pentru spatiile, instalatiile si procesele de productie, conform normelor internationale ISO si GMP.

Biosunline aplica in productia suplimentelor alimentare sistemul punctelor critice necesar fabricarii alimentelor – HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points). Acesta este un sistem preventiv de control referitor la asigurarea calitatii produselor alimentare.

Ne asumam responsabilitatea ca sistemele de management si control al calitatii sa functioneze si sa se afle intr-o continua imbunatatire iar produsele noastre sa respecte cerintele specificate in standarde, cerintele legale si de reglementare aplicabile.