Zilele HELENA pentru sănătate  

Campanie de prevenție și screening pentru tensiune și colesterol

13-15 septembrie 2022

Sănătatea fiecăruia dintre noi începe cu un stil de viață sănătos și cu vizita regulată la medic, precum și cu o informare mai bună cu privire la diferite boli cronice.

În perioada 13-15 septembrie 2022, Fundația Farmacist Elena Pop, în colaborare cu Compania Farmaceutică AC HELCOR și Farmacia HELENA, desfășoară campania Zilele HELENA pentru sănătate,cu scopul de a facilita accesul populației la serviciile preventive de screening.

Pentru a beneficia de măsurarea gratuită a tensiunii arteriale, a glicemiei, a colesterolului, a saturației de oxigen din sânge și a greutății corporale, vă invităm cu drag la Farmacia HELENA (Baia Mare, bd. Republicii nr. 1) în perioada 13-15 septembrie 2022, între orele 11:00 -15:00.

De-a lungul celor 11 ani de existență, Fundația Farmacist Elena Pop a continuat propagarea celor 5 valori –  sănătate, știință, educație, excelență, caritate – concretizate în ultimii ani în acțiuni de susținere: a actualilor și viitorilor profesioniști din domeniul sănătății care dovedesc excelență, a performanței sportive și a categoriilor vulnerabile.

Despre Compania Farmaceutică AC HELCOR

Producția de medicamente, comprimate și capsule, extinsă cu producția de vitamine, suplimente naturale reprezintă activitatea de bază a companiei, cu peste 110 angajați. Cu o experiență largă de-a lungul celor 30 ani de existență, grupul AC HELCOR este un inovator recunoscut în domeniul farmaceutic, care dezvoltă în continuare soluții eficiente și accesibile pentru sănătatea oamenilor.