Soluții naturale pentru a face față provocărilor zilnice

By  farm. cercet. Dr. Anca Pop

 

Avem nevoie de sfaturile unui prieten, ale unui antrenor, dar şi ale unui specialist de sănătate pentru a ne menţine şi creşte energia de a merge înainte. Noi ne-am gândit să vă transmitem vouă o parte din plusul de energie pentru sănătate derivat din ceea ce ne oferă natura, înglobat în gama de medicamente naturale, vitamine şi suplimente BioSunLine®- Farmacist Cercetător Dr. Anca Pop

Te-ai gândit vreodată care este povestea și stilul de viață al cercetătorilor care stau zilnic în laborator ca să facă cele mai bune suplimente pentru tine și familia ta? Azi, dezvăluim un pic din culisele acestor oameni și aflăm care este povestea Biosunline de la  Dr. Farmacist Cercetător Anca Pop.

Cu toții ne dorim o familie unită, fericită şi o carieră de succes. Ne dorim să fim sănătoși şi să  fim mereu în formă și plini de energie. E simplu!

Desigur, viaţa ne expune şi greutăţilor şi atunci, în primul moment, totul pare că se prăbuşeşte, dar nu e aşa. Sportul de performanţă, atletismul în cazul meu, m-a învăţat să trec pragurile de rezistenţă, să merg înainte când aş vrea să mă opresc din frică, epuizare sau tristeţe. Asta necesită voinţă, antrenament, energie și muşchi de oţel. Ştim ce avem de făcut – sport, îngrijire personală, dietă, controale periodice, somn suficient și concedii. Dar nu întotdeauna se pot face că la carte  sau nu sunt suficiente.

Avem nevoie de sfaturile unui prieten, ale unui antrenor, dar şi ale unui specialist de sănătate pentru a ne menţine şi creşte energia de a merge înainte. Noi, echipa BioSunLine® , ne-am gândit să vă transmitem vouă o parte din plusul de energie pentru sănătate derivat din ceea ce ne oferă natura, înglobat în gama de medicamente naturale, vitamine şi suplimente. Ne pricepem la asta şi o facem bine, serios şi documentat (suntem tocilari). Ne place şi ,ca un mic secret al farmacistului, preparăm aceste produse şi pentru nevoile noastre. De obicei, farmaciştii îşi prepară singuri şi cremele de faţă, aţi observat ce ten frumos au?

Energie. Imunitate. Frumuseţe. Concentrare. Prevenţia îmbătrânirii. Ce să dăm copiilor când sunt sănătoşi sau răciţi? Probleme – Asta e specialitatea noastră.

De exemplu, pentru o energie susţinută întreaga zi am realizat pentru voi Neurergin®, un produs absolut nou pentru România, ce îmbunătăţeşte producerea de energie şi regenerarea celulară la nivelul sistemului nervos central.

 În stări de oboseală, cu imunitate scăzută, am produs acum 10 ani produsele Vitamina C Propolis – o vitamina C cu propolis pur şi îndulcită vegetal, cu proprietăţi cicatrizante, eficientă în prevenirea paradentozelor, şi Vitamina C cu Echinacea.

De ceva vreme, personal, mă ajută mult în concentrare GinkgoBiloba+Mg (deşi nu credeam că o să am nevoie de el la 30 de ani), iar pentru părul şi pielea sănătoasă am creat un complex foarte, foarte complex de Biominerale cu kertină, MSM, pantotenat, cătină, dolomit. E produsul pe care îl iau constant, miroase puţin a sulf, de aceea și efectul lui este vizibil.

Pentru că începem să ne temem la o anumită vârstă de riduri, avem în lucru un super produs cu acid hialuronic şi colagen. Toate vitaminele şi suplimentele alimentare Biosunline® sunt remedii 100% naturale, dar produse sub rigori farmaceutice, gândite pentru noi şi pentru familiile noastre, destinate întreţinerii sănătăţii, a vitalităţii şi longevităţii organismului în diferite etape de viaţă, eficiente în perioadele de lipsă de energie, de imunitate scăzută, în probleme de concentrare sau memorare accentuate, în prevenţia bolilor cardiovasculare şi a sistemului nervos.

Vă recomand cu încredere produsele Biosunline®  și cu siguranță o să vă dea stare de bine dorită. Noi continuăm să scanăm, să cercetăm, să creăm şi să producem formule cu rol benefic dovedit. Cu mare drag, vă aștept și pe voi să-mi împărtășiți experiența pe care ați avut-o cu produsele noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *