Cum sa-ti imbunatatesti memoria si sa fii plin de energie

Ce sfaturi iti dau specialistii ca sa-ti imbunatatesti memoria?

De cate ori nu ti s-a intamplat ca memoria sa-ti joace feste si sa te gandesti ca ar fi ideal sa gasesti un supliment natural ca sa-ti imbunatatesti memoria? Ei bine, acum poti sa iei cu incredere Neurergin – un remediu natural pentru imbunatatirea memoriei, care iti va aduce un plus de energie zi de zi.

Oboseala ne chinuie si ea, mai ales atunci cand orele dedicate somnului nu sunt foarte multe. O vitamina anti – oboseala ar fi ideala, nu-i asa? Nicotinamid adenin dinucleotida (NADH), componenta de baza a produsului NEURERGIN, este vitamina anti-oboseala de care ai nevoie pentru a-ti recastiga tonusul si buna dispozitie.

NEURERGIN actioneaza ca un remediu pentru imbunatatirea memoriei prin faptul ca intervine direct asupra functiei de regenerare celulara la nivelul sistemului nervos central.

NADH (cunoscuta si sub denumirea de Coenzima-1) este o enzima de origine naturala, deosebit de importanta in productia de energie la nivel celular. Cu cat o celula are mai mult NADH disponibil, cu atat poate produce mai multa energie si isi poate indeplini rolul intr-un mod mai eficient. NADH este de asemenea necesara pentru o multitudine de reactii biochimice din organism, precum si pentru producerea de energie celulara din glucoza si grasimi. Suplimentarea dietei zilnice cu NADH ca energizant natural are un efect benefic pentru aceia dintre noi care resimt simptomele oboselii mai pregnant.

NADH imbunatateste claritatea mentala, starea de alerta si puterea de concentrare, acest fapt fiind deosebit de important pentru aceia care duc o lupta dura cu deficientele de memorie, diferite tipuri de demente sau pentru cei care pur si simplu vor sa atenueze efectele imbatranirii la nivelul sistemului nervos.

Daca te simti afectat de oboseala sau pur si simplu ai nevoie de un impuls in nivelul de energie al organismului tau, poti beneficia de suplimentarea cu vitamina anti- oboseala pe care o contine NEURERGIN.

Oboseala fizica si psihica se asociaza, de multe ori, cu o stare de imunitate scazuta a organismului, mai ales in perioadele de trecere dintre anotimpuri. Vestea buna este ca NADH este implicat direct si in sistemul imunitar de aparare al celulelor. Astfel, pe langă efectele de imbunatatire a memoriei si ale puterii de concentrare, de energizare si de atenuare a starii de oboseala, NEURERGIN te ajuta si atunci cand te confrunti cu o imunitate scazuta.

Un singur comprimat de NEURERGIN administrat zilnic iti asigura suplimentul de energie de care ai nevoie pentru intreaga zi, te ajuta sa iti imbunatatesti memoria si capacitatea de concentrare in mod natural. Citeste mai multe despre NEURERGIN aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *