Compania farmaceutica AC HELCOR – inovatie romaneasca pentru sanatate – de peste de 25 ani

Cu o experienta de peste 25 de ani, Compania Farmaceutica AC HELCOR dezvolta activitati de cercetare dezvoltare si productie farmaceutica in sistem privat in Maramures, Romania.

Productia de medicamente reprezinta activitatea de baza a companiei, iar de-a lungul celor 25 de ani de cercetare, inovatie si productie, AC HELCOR a pus pe piata din tara noastra peste 25 prim generice romanesti, a elaborat in premiera in Romania o formula de medicament retard (Corzem®), primele comprimate filmate, prima blisterizare, diferite formule originale, brevetate si premiate, ca deschizator de drumuri in cercetarea si productia romaneasca de noi medicamente, vitamine&suplimente nutritionale.

In prezent, AC HELCOR detine un portofoliu de 60 de medicamente, in principal cardiovasculare, AINS, antireumatice, antialergice, dar si chimioterapice antiinfectioase si o divizie de peste 50 de vitamine si suplimente alimentare – divizia BioSunLine®.

Sambata, 17 septembrie 2016, Compania Farmaceutica AC HELCOR a celebrat 25 de ani de inovatie pentru sanatate, in incinta Muzeului Fundatiei Farmacist Elena Pop, intr-un eveniment dublu ce a marcat si 6 ani de la fondarea Muzeului si Bibliotecii Fundatiei Farmacist Elena Pop.

Aniversarea a fost un prilej de a lansa noua identitate vizuala, care preia valorile companiei (sanatate, valoare, inovatie, integritate, etica profesionala) si le transpune intr-o abordare noua, ce reflecta cei 25 de ani de inovatie in cercetarea si productia de noi medicamente, vitamine si suplimente pentru preventia si tratamentul bolilor, suport in preventia maladiilor degenerative, tulburarilor metabolice si imunitate pentru intreaga familie.

Comunicarea noii identitati vizuale de companie va fi continuata si specialistilor din mediul farmaceutic, in cadrul Congresului National de Farmacie.

Compania farmaceutica AC HELCOR – inovatie romaneasca pentru sanatate – de peste de 25 ani.

poza-aniversare-h25 poza-muzeu 099

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *