Fructul de soc – un remediu natural in raceala si gripa

A venit sezonul rece si cauti un remediu natural in raceala si gripa? Stiati ca fructele de soc sunt un remediu natural cu o istorie foarte lunga de utilizare medicala? Socul este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai importante plante antivirale ale planetei.

Socul, prin continutul de vitamina A si C, cruciale pentru mentinerea unui sistem imunitar puternic si bioflavonoide cu efect antioxidant are multiple beneficii pentru sanatate: fortifica sistemul imunitar, este antiviral, sudorific si diuretic, trateaza inclusiv diverse probleme ale pielii, benefic in tratamentul alergiilor, antiinflamator.

6 beneficii pentru sanatate ale socului

  • Socul atenueaza simptomele de raceala si gripa

Socul previne raceala si gripa in 2 moduri:

  1. a fost dovedit faptul ca socul ajuta la distrugerea diferitelor bacterii care pot provoca infecții ale cailor respiratorii superioare.
  2. socul protejeaza organismul la nivel celular si stimuleaza sistemul imunitar.

Studiile au aratat ca atunci cand se utilizeaza in primele 48 de ore de la debutul simptomelor racelii sau gripei , extractul de soc reduce durata gripei cu pana la 4 zile.

  • Reduce din gravitatea congestiei sinusurilor. Datorita proprietatilor antiinflamatorii și antioxidante  socul va poate ajuta la desfundarea sinusurilor.
  • Socul este o solutie eficienta in combaterea alergiilor. In mod special socul este recunoscut pentru ameliorarea simptomelor care apar in raceala si gripa si pentru efectul antiinflamator. Acelasi efect antiinflamator actioneaza benefic si in cazul alergiilor. Socul prin continutul de vitaminele A si C esentiale pentru mentinerea unui sistem imunitar puternic este recomandat pentru atenuarea simptomelor specifice alergiilor. Socul ajuta la calmarea conjunctivitelor, a rosetei ochilor, la decongestionarea cailor respiratorii, ameliorarea durerilor de cap, respiratie dificila.
  • Laxativ natural. Ceaiul de soc are efect diuretic, laxativ, antiinflamator si cu proprietati antivirale si antiseptice si este eficient in detoxifierea organismului. Actiunile diuretice și laxative ajuta in detoxifierea organismului, sustin functiile normale ale sistemului digestiv si ale rinichilor.
  • Socul este benefic pentru pielea uscata. Socul, datorita continutului de bioflavonoide și antioxidanti, impreuna cu continutul ridicat de vitamina A, este minunat pentru sanatatea pielii . Uleiul pe baza de flori de soc are proprietati calmante, hraneste si reface troficitatea normala a pielii. Se recomanda a se folosi in special pentru maini si picioare deoarece sunt zonele cu tendinte puternice de uscare.
  • Ajuta la reglarea nivelului de zahar din sange. Atat floarea, cat si fructele de soc au fost utilizate in mod traditional ca si remediu pentru diabet. Studiile au confirmat ca extractele de soc stimuleaza metabolismul si secretia de insulina, scazand nivelurile de zahar din sange.

Socul poate fi consumat sub forma de : Ceai, Sirop, Suc, Infuzie, Pastile.

Socul, sub forma de extract standardizat se regaseste si in produsul Imviral Plus vitamina C si zinc, un supliment alimentar ce sustine sistemul imunitar in raceala si gripa .

Imviral Plus este indicat, in cure lunare de cate 10 zile, atat in preventia racelii si gripei, cat si in timpul acesteia. Pe langa soc, Imviral Plus imbina si alte ingrediente clasice, cu actiune cunoscuta si verificata de suport al imunitatii, pentru a oferi o sustinere completa si maxima a imunitatii :

Extract standardizat de pin ce contribuie la lupta organismului impotriva virusurilor si bacteriilor, avand efect benefic asupra aparatului respirator;

Salix alba – aspirina naturala, extrasa din scoarta de salcie ce reduce durerea, inflamatia si ajuta la scaderea febrei;

Echinacea – eficienta in cazuri de raceala, gripa si oboseala cronica;

Comanda acum Imviral Plus la pret de producator si toamna aceasta uita de racela si gripa!