Neurergin – produs pentru memorie ce te ajuta in sesiune

In perioadele cu activitate intelectuala intensa, unii studenti, oameni de stiinta sau antreprenori apeleaza la suplimente alimentare pentru memorie pentru a stimula functionarea creierului si pentru a obtine rezultatele pe care si le doresc. Aceste suplimente pentru memorie previn sau reduc pierderile de memorie si te pot face sa te simti mai atent in viata de zi cu zi.

Daca esti student si sesiunea bate la usa sau treci printr-o perioada de efort intelectual, adauga in dieta ta zilnica Neurergin – supliment alimentar pentru memorie din extracte naturale, care iti va aduce un plus de energie zi de zi.

Neurergin este un  supliment alimentar pentru memorie ce imbunatateste procesul de producere a energiei la nivelul celulei, stimuleaza producerea de dopamina, noradrenalina si serotonina, esentiale la imbunatatirea performantelor cognitive si la memorie si mareste eficienta activitatii intelectuale si fizice.

Datorita continutului de NADH (Nicotinamid adenin dinucleotida), Neurergin este un supliment alimentar pentru memorie ce imbunatateste capacitatea intelectuala prin faptul ca intervine direct asupra functiei de regenerare celulara la nivelul sistemului nervos central.

Ce este NADH?

NADH (cunoscuta si sub denumirea de Coenzima-1) este o enzima de origine naturala, deosebit de importanta in productia de energie la nivel celular. Atunci cand o celula are mai mult NADH disponibil, ea poate produce mai multa energie si isi poate indeplini rolul intr-un mod mai eficient. NADH este de asemenea necesara pentru o multitudine de reactii biochimice din organism, precum si pentru producerea de energie celulara din glucoza si grasimi. Suplimentarea dietei zilnice cu NADH ca energizant natural are un efect benefic pentru aceia dintre noi care resimt simptomele oboselii acute.

Lipsa de somn din timpul sesiunii afecteaza performanta cognitiva, consecintele fiind negative, insa suplimentarea cu NADH, prezenta in Neurergin – supliment alimentar pentru memorie, mentine mintea limpede si clara pe parcursul zilei, elimina nevoia de a bea cafea si mareste eficienta activitatii intelectuale.

De ce sa alegi Neurergin

  • Stimuleaza producerea de dopamina, noradrenalina si serotonina, esentiale la imbunatatirea performantelor cognitive si la memorie;
  • Mareste eficienta activitatii intelectuale si fizice;
  • Este implicat direct in procesul de aparare a celulelor;
  • Datorita cantitatii mari de NADH pe care o contine, este cel mai puternic antioxidant, chiar mai puternic decat produsele pe baza de coenzima Q10;
  • Faciliteaza regenerarea celulara la nivelul SNC (Sistemului Nervos Central), ceea ce inseamna ca celulele traiesc mai mult si, deci, organismul se bucura de o durata de viata mai indelungata;
  • Elimina nevoia de a bea cafea si stimuleaza biosinteza adrenalinei la nivelul celular;
  • Mentine mintea limpede si clara pe tot parcursul zilei.

Asadar, Neurergin – supliment alimentar pentru memorie cu NADH este ajutorul tau de nadejde atunci cand treci printr-o perioada stresanta sau aglomerata, cum este sesiunea.

Il poti achizitiona la pret de producator de aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *