Medalie de aur la Salonul PRO INVENT

medalie de aur

In cadrul Salonului International al Cercetarii Stiintifice, Inovarii si Inventicii PRO INVENT, produsul Hyalosun AOX a fost premiat cu Medalia de Aur. Inventia de fata se refera la o formula inovatoare, cu administrare orala,  pe baza de acid hialuronic si astaxantina, cu rol fotoprotector, antioxidant si antiage, realizata in parteneriat stiintific si academic cu Facultatea de Farmacie din cadrul UMF Carol Davilla Bucuresti.

Inovatia Hyalosun AOX

Produsul este obtinut prin combinarea intr-o formula complexa inovativa a acidului hialuronic, astaxantinei, L-glutationului si a unor extracte naturale vegetale, vitamine si minerale, care contribuie la protectia organismului in urma expunerii la soare, in leziuni si eruptii cutanate.

Hyalosun AOX nu este doar un supliment alimentar, ci un adevarat aliat al pielii impotriva efectelor nocive ale expunerii la soare. Fiind o formula cu administrare orala, acest supliment este proiectat sa functioneze in sinergie cu o crema de protectie solara, pentru a oferi o protectie sporita impotriva radicalilor liberi. De asemenea promoveaza un aspect sanatos si tanar al pielii.

Aceasta inventie reprezinta un pas imens inainte in domeniul protectiei solare si al ingrijirii pielii. Formula sa unica “12 in 1” aduce o combinatie echilibrata de ingrediente esentiale: acid hialuronic, extract din alge marine, L-Glutation redus, extract de scoarta de pin, extract din frunze de ceai verde, extract din frunze de maslin, vitamina E, vitamina B3, vitamina C, zinc, scortisoara si biotina (Vitamina H). Aceste componente sunt atent selectate pentru a oferi o protectie completa si holistica pielii impotriva agresiunilor externe.

Pentru noi, aceasta recunoastere este o onoare si o confirmare a eforturilor noastre sustinute in domeniul inovatiei si cercetarii, de a dezvolta solutii de varf adaptate nevoilor pacientilor.

Descoperiti mai multe despre Hyalosun AOX – aici