6 motive ca sa folosesti spirulina pentru slabit

De ce recomanda specialistii spirulina?

Spirulina este o microalga de culoare verde-albastruie bogata in vitamine, minerale si proteine, fiind folosita din cele mai vechi timpuri ca medicament natural, fara efecte  secundare. Datorita aportului mare de nutrienti pe care il contine, utilizarea spirulinei pentru slabit este o solutie eficienta, tinand cont de faptul ca o dieta bazata pe apa si pe aceasta alga poate sa sustina buna functionare a organismului.

Deoarece tratamentul cu aceasta alga este foarte cunoscut in lumea intreaga, farmacist cercetator dr. Anca Pop ne va vorbi in acest articol despre cele mai importante 6 motive ca sa folosesti spirulina in curele de slabire, in combinatie cu extract concentrat de suc de orz verde, bogat in SOD.

Indicatii:

  1. Reduce pofta de mancare – Administrata cu o jumatate de ora inainte de masa, spirulina, datorita continutului bogat in nutrienti, reduce pofta de mancare, ajutand la reducerea greutatii corporale si la combaterea obezitatii.
  2. Sustine functionarea glandei tiroide – Tinand cont de continutul crescut in iod pe care il are, spirulina contribuie la functionarea optima a glandei tiroide, regland procesele metabolice si unele cazuri de hipofunctie tiroidiana.
  3. Stimuleaza digestia – Datorita aportului mare de fibre vegetale pe care il contine, spirulina  stimuleaza digestia, creste dinamica intestinala si contribuie la dezvoltarea florei intestinale.
  4. Reduce colesterolul si trigliceridele – Printre beneficiile spirulinei se numara si reducerea nivelului de colesterol si a trigliceridelor rele din sange imbunatatind, in general, sanatatea cardiovasculara datorita faptului ca este o sursa rara de acid linoleic (care mai este prezent in laptele matern).
  5. Are efect antianemic – Pentru ca spirulina este o sursa naturala de suplimentare a fierului in organism si pentru ca are in consistenta intregul complex de vitamine B (B1, B2, B6, B8, B12), este indicata in cazul anemiilor.
  6. Combinata cu orzul verde, neutralizeaza radicalii liberi de oxigen ce se produc in mod accelerat in curele de slabire, prin extractul de suc de orz verde (Barley grass), bogat in Superoxid Dismutaza (SOD) – enzima ce transforma radicalii liberi de oxigen – toxici mutageni in oxigen molecular (O2) netoxic.

Modul de administrare al pastilelor de spirulina este de 3 comprimate pe zi, in 3 prize. Daca esti în cautarea unei surse naturale de slabit, bogate in nutrienti sanatosi, ar trebui sa incerci spirulina, combinatia unica cu extract de suc de orz verde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *