Suplimentul de Sanatate

Dragii nostri cititori,

Odata cu lansarea primului numar al “SUPLIMENTULUI de SANATATE” lansam si rubrica DIALOG CU CITITORII, prin intermediul careia va stam la dispozitie cu raspunsuri la orice întrebare, nelamurire, curiozitate aveti, legate de activitatea companiei noastre, de produsele noastre, precum si despre alte aspecte legate de suplimentele alimentare în general. Specialistii nostri asteapta întrebarile Dumneavoastra pe e-mail: contact@biosunline.ro sau completand formularul de mai jos.
Sa ne auzim SANATOSI!!!

FORMULAR DE CONTACT


Fields marked with an * are required

Pentru a putea participa la concurs trebuie sa completati rebusul de la pagina 4 din prima editie tiparita a SUPLIMENTULUI de SANATATE. Ziarul il puteti gasi tiparit  in farmacii  sau in saloanele medicale din toata tara sau il puteti cobori de aici.

Completand corect rebusul, pe orizontala, veti descoperi pe coloana AB denumirea produsului din portofoliu Biosunline, cu efect linistitor, ce mentine durata si calitatea somnului. Trimite solutia gasita, împreuna cu numele dvs. la adresa de e-mail: contact@biosunline.ro sau completeaza formularul de inscriere de mai jos si poti castiga prin tragere la sorti una din cele 10 cutii de Glisepan. Durata concursului: 1 august – 1 octombrie 2018.

Solutiile la întrebari le puteti regasi daca cititi articolele din acest numar.

Regulament

 

FORMULAR DE INSCRIERE


Fields marked with an * are required

De aici puteti sa coborati, in format online, SUPLIMENTULUI de SANATATE:

Numarul 1