Scoarta de pin – solutia naturala pentru intarirea imunitatii

Stim cu totii puterea antioxidantilor pentru imbunatatirea sanatatii si a alimentelor bogate in antioxidanti pe care ar trebui sa le consumam in mod regulat. Dar ati stiut ca extractul de scoarta de pin este unul dintre super antioxidantii naturii? E adevarat!

Notorietatea extractului de scoarta de pin de adjuvant in intarirea sistemului imunitar, antioxidant puternic, protectie impotriva radicalilor liberi se datoreaza unor componente minune- procianidine, mai exact catechina si epicatechina. Extractul de scoarta de pin,  contine 65-75% procianidine, o clasa de polifenoli si flavonoide precum cele gasite in afine, struguri, citrice si cacao. Principalele beneficii ale acestor componente sunt: are proprietati antibacteriene, antivirale, anti-imbatranire, antiinflamatoare si antialergice.

Printre beneficiile extractului din scoarta de pin se numara:

Rol antiinflamator, reduce inflamatia tractului respirator superior si inferior, contribuie la intarirea imunitatii.

Contribuie la lupta organismului impotriva virusurilor si bacteriilor.

Rol antioxidant  – datorita compozitiei este un antioxidant eficace, ajutand la reducerea nivelurilor radicalilor liberi. Este unul dintre cei mai eficienti antioxidanti: de 20 de ori mai puternic decat vitamina C si de 50 de ori mai puternic decat vitamina E.

Amelioreaza simptomele racelii si gripei si reduce durata acestora.

Contribuie la scaderea LDL colesterolului (rau) si creste HDL colesterol (bun).

Sprijina formarea de colagen si elastina ale pielii si tesuturilor conjunctive.

Ajuta la reducerea hiperpigmentarii cutanate care apare la femei, in zona fetei, ca urmare a expunerii la soare.

Scoarta de pin, sub forma de extract standardizat, se regaseste si in produsul Imviral Plus vitamina C si zinc, de la Biosunline, un integrator imunitar natural din plante cu vitamina C si zinc ce contribuie la intarirea imunitatii si amelioreaza simptomele racelii si gripei, eficient in infectiile virale si bacteriene.

Comanda acum Imviral Plus vitamina C si zinc, iar imunitatea scazuta nu isi mai are loc in viata ta. Foloseste-l acum si bucura-te de sanatate.